SYLWESTER 2019/2020 "KARCMA PO ZBÓJU" | Zakopane
Serdecznie zapraszamy na wieczór sylwestrowy w naszej restauracji. Rozpoczęcie imprezy o godzinie 20:00 przy dźwiękach muzyki góralskiej granej na żywo przez zespół FiśBanda.
Powitanie:
Miodula Prezydencka
Przystawka:
Jurajski łosoś wędzony z musem chrzanowym podany
Zupa:
Zupa bryndzowa z kluskami i chrupiącym boczkiem
Danie główne:
Kacze udko Confit
z karmelizowaną marchewką
i ziemniakami puree
Deser:
Tarta jagodowa podana na ciepło z lodami kasztanowymi
Danie po północy:
Gołąbki z jagnięciny podhalańskiej
na kaszy gryczanej nie palonej
z sosem jałowcowo-grzybowym
Stół szwedzki:
Szynka pieczona podana w całości
Wędliny regionalne
Sery regionalne
Sałatka z kurczakiem
Sałatka regionalna
Sałatka jarzynowa
Galaretki drobiowe
Galaretki wieprzowe
Sos tatarski
Półmisek marynowanych rarytasów
Smalec domowej roboty
Chleb cebulowy
Ciasta domowe
Owoce świeże
Open bar alkoholowy zawarty w cenie:
(Poniższy asortyment alkoholi i napoi bezalkoholowych dostępny bez ograniczeń)
Wódka czysta Soplica
Soplice smakowe
Whisky
Pieprzówka Góralska
Bimber Góralski
Przepalanka Góralska
Cytrynówka Góralska
Nalewka Żurawinowa, Nalewka Dereniowa
Wino białe i czerwone stołowe
Piwo Okocim z beczki
Piwo, wino grzane z korzeniami
Napoje zimne bezalkoholowe
Napoje gorące (kawa, herbata)
Wino białe musujące 0,75l/ na cztery osoby
Dodatkowo podczas trwania imprezy istnieje możliwość zakupu innych alkoholi przy barze.
Rezerwacji można dokonać:
pisząc na adres pawel@pozboju.pl
lub telefonicznie w godzinach 9:00-20:00
693345129- Paweł
608495125 - Barbara
Proszę czekać