Restauracja Vernus w Zakopanem mieści się w hotelu o nazwie Crocus.
Propozycje dań zaspokoją nawet najbardziej wymagających smakoszy oryginalnej kuchni fushion. Kuchnia fusion to nic innego jak łączenie tradycyjnych przepisów ze wszystkich zakątków świata w taki sposób, aby ostatecznie stworzyć ich nową kulinarną wariację. Szef kuchni łączy ze sobą i miesza składniki, smaki, sposoby przyrządzania, a na koniec – sposób podania. W ofercie restauracji Vernus znajdują się również potrawy tradycyjnej kuchni polskiej, w tym typowo góralskiej. W karcie dań można znaleźć m. in. gęsinę, jagnięcinę marynowaną w góralskiej mioduli, steki z polędwicy wołowej, dorsza atlantyckiego, a także tradycyjnego góralskiego pstrąga.
W swojej ofercie restauracja posiada nie tylko wspaniałe kompozycje kulinarne, ale także wytworne śniadania z porannego bufetu.
Przy restauracji Vernus znajduje się Lobby Bar, w którym znajdziecie Państwo alkohole z całego świata, wina, a także drobne przekąski.
Co kwartał przygotowywane są również zestawy dań i deserów adekwatne do pory roku oraz sezonowych produktów, aby świeżość i ich natura zaspakajały najbardziej wykwintnych smakoszy.
Jeśli nie znalazłeś odpowiedzi na nurtujące Cię pytania na temat tej oferty restauracji, skontaktuj się z Organizatorem.
Wyślij wiadomość do organizatoraProszę czekać