Karczma Po Zbóju w Zakopanem to największa restauracja regionalna na Krupówkach. Karczma cieszy się bardzo dużym uznaniem. Lokal stylizowany jest na wzór góralski. Na ścianach możemy zobaczyć płazy ze starych chat. Ponadto dwa kominki z cegły i kamienia łamanego, liczne elementy regionalne, takie jak chociażby maselnica czy kołyski dziecięce wykonane z drewna, oraz kapela góralska przygrywająca wieczorami, tworzą niepowtarzalny regionalny klimat. Do tego profesjonalny, zawsze uśmiechnięty zespół kelnerów, prezentujący bardzo wysoki poziom obsługi klientów.
Na terenie Karczmy Po Zbóju na parterze znajduje się przeszklony ogród zimowy, a na pierwszym piętrze drink bar z widokiem na reprezentatywną ulicę Zakopanego - Krupówki. Dla najmłodszych Gości, w ogrodzie zimowym, przygotowany został kącik dziecięcy, a w okresie letnim na zewnątrz lokalu mały plac zabaw.
Karczma Po Zbóju oferuje kuchnię staropolską i góralską. Imponująca jakość potraw, jak i samych pozycji sprawia, że nikt nie wyjdzie stąd głodny. Potrawy mięsne, potrawy z przewagą warzyw czy typowe regionalne dania to cały szereg propozycji, które cieszą się dużym zainteresowaniem.
Proszę czekać